Het Veen

In Het Veen, een voormalig industrieterrein aan de zuidoostkant van Hattem, verrijst sinds 2021 een heel nieuwe wijk met een mooie mix van woningen, waaronder 18 sociale huurappartementen van Triada. Voor de realisatie van de appartementen werken we samen met de ontwikkelcombinatie BPD/Nikkels. Het ontwerp is van BDG Architecten. 

Eenpersoonshuishoudens

De gelijkvloerse tweekamerappartementen van ca. 50m2 hebben één slaapkamer en zijn zeer geschikt voor eenpersoonshuishoudens. De bouw van deze woningen geeft deze doelgroep, zoals starters, de mogelijkheid in Hattem te blijven wonen. Voor deze groep is het aanbod in Hattem tot nu toe vrij beperkt. De huurprijs van de woningen valt onder de laagste aftoppingsgrens. Daarmee kom je als huurder in aanmerking voor huurtoeslag.

Planning

Eind augustus startte de bouw van de appartementen. Een jaar later worden de woningen opgeleverd. In de loop van 2024 adverteren we de woningen. Houd daarvoor onze website goed in de gaten. Kijk voor informatie over de koopwoningen in www.hattem-nieuwbouw.nl/het-veen