Projecten

Hattem Noord

Hattem

Triada ontwikkelt een nieuwbouwplan voor het gebied tussen de Lippenoordweg, Zandkamp en het Breestuk in Hattem, ten zuiden van de twintig woningen die Triada daar eerder renoveerde. Op deze plek komen zestig nieuwbouwwoningen: vijftig appartementen...

Bekijk de details

Bloemstraat

Heerde

Triada laat in de bloemenwijk in Heerde 35 nieuwe sociale huurwoningen bouwen. Aan de Bloemstraat en Rozenstraat maakten 28 woningen daar plaats voor.

Bekijk de details

Mandelahof

Vaassen

Triada liet in 2018 in Vaassen 25 woningen bouwen: 19 levensloopgeschikte eengezinswoningen en 6 appartementen. De nieuwe woningen staan op de hoek Woestijnweg, Potgieterstraat en Van Riebeeckstraat.

Bekijk de details

Suikerbrink: renovatiepilot 2 woningen

Vaassen

Aan de Suikerbrink in Vaassen worden twee proefwoningen ingrijpend gerenoveerd. Samen met ActiveWarmth en aannemer Van der Lei uit Amsterdam wordt hier gewerkt aan duurzame oplossingen voor de mogelijke renovatie van de 45 flatwoningen.

Bekijk de details

Klaarbeek: 42 appartementen Schaatsenrijder

Epe

In 2018 en 2019 verrezen nog eens twee woongebouwen met 20 en 22 appartementen aan de Schaatsenrijder. De woongebouwen zijn gelijk aan de woongebouwen die eerder aan de Schaatsenrijder zijn gebouw en liggen eveneens aan de ijsbaan, omgeven door...

Bekijk de details

Ida Pluckroosweg: 6 eengezinswoningen

Oene

Aan de Ida Pluckroosweg in Oene startten in 2017 de bouwwerkzaamheden voor 6 nieuwe huurwoningen. De eengezinswoningen staan in één rij en lijken qua vormgeving op de woningen die Triada in 2012 al opleverde in de omgeving.

Bekijk de details

Assenrade: 14 eengezinswoningen

Hattem

Aan de straten Bremen, Elbing en Stockholm werden in 2016 nog eens 14 eengezinswoningen opgeleverd in nieuwbouwwijk Assenrade. Een mooie aanvulling op de eerder gebouwde huurwoningen en met dezelfde karakteristieke uitstraling.

Bekijk de details