Projecten

Wildekampseweg

Wapenveld

Drie levensloopgeschikte woningen staan gepland op een mooie locatie aan de Wildekampseweg in Wapenveld. Hier zijn twee jaar terug al de oude woningen gesloopt. Eind 2020 zal deze plek weer een thuis bieden aan nieuwe bewoners.

Bekijk de details

Assenrade: 10 eengezinswoningen

Hattem

In 2020 start de bouw van de laatste huurwoningen van Triada in de wijk Assenrade in Hattem. Daarmee kunnen we nog eens tien gezinnen een thuis bieden in deze jonge en groenrijke buurt.

Bekijk de details

Hattem Noord

Hattem

Triada ontwikkelt een nieuwbouwplan voor het gebied tussen de Lippenoordweg, Zandkamp en het Breestuk in Hattem. Dit is het gebied ten zuiden van de twintig woningen die Triada daar eerder renoveerde. Op deze plek komen zestig nieuwbouwwoningen:...

Bekijk de details

Bloemstraat

Heerde

Triada laat in de bloemenwijk in Heerde 35 nieuwe sociale huurwoningen bouwen. Aan de Bloemstraat en Rozenstraat maakten 28 woningen daar plaats voor.

Bekijk de details

Klaarbeek: Glazenmaker 11 t/m 45

Epe

In de nieuwbouwwijk Klaarbeek in Epe bouwde Nijhuis Bouw B.V. voor Triada opnieuw een mooi aantal eigentijdse huurwoningen. De 18 eengezinswoningen staan in drie rijen van zes. De vormgeving is grotendeels gelijk aan de woningen die Triada al...

Bekijk de details

Mandelahof

Vaassen

Triada liet in 2018 in Vaassen 25 woningen bouwen: 19 levensloopgeschikte eengezinswoningen en 6 appartementen. De nieuwe woningen staan op de hoek Woestijnweg, Potgieterstraat en Van Riebeeckstraat.

Bekijk de details

Renovatiepilot Suikerbrink

Vaassen

Aan de Suikerbrink in Vaassen worden twee proefwoningen ingrijpend gerenoveerd. Samen met ActiveWarmth en aannemer Van der Lei uit Amsterdam wordt hier gewerkt aan duurzame oplossingen voor de mogelijke renovatie van de 45 flatwoningen.

Bekijk de details

Klaarbeek: 42 appartementen Schaatsenrijder

Epe

In 2018 en 2019 verrezen nog eens twee woongebouwen met 20 en 22 appartementen aan de Schaatsenrijder. De woongebouwen zijn gelijk aan de woongebouwen die eerder aan de Schaatsenrijder zijn gebouw en liggen eveneens aan de ijsbaan, omgeven door...

Bekijk de details

Ida Pluckroosweg

Oene

Aan de Ida Pluckroosweg in Oene startten in 2017 de bouwwerkzaamheden voor 6 nieuwe huurwoningen. De eengezinswoningen staan in één rij en lijken qua vormgeving op de woningen die Triada in 2012 al opleverde in de omgeving.

Bekijk de details