Lippenoordweg/Zandkamp

Triada bouwt op de prachtige locatie aan de Lippenoordweg en Zandkamp in Hattem zestig levensloopbestendige nieuwbouwwoningen: vijftig appartementen en tien eengezinswoningen. 

Start verhuur

Op dinsdag 12 oktober start de verhuur van 35 (van de 50) appartementen en 10 rijwoningen aan de Lippenoordweg en Zandkamp in Hattem. U kunt dan tot en met maandag 25 oktober reageren via de advertenties op deze website.

Huurprijs € 633

De kale huurprijs voor alle woningen is € 633. Dit is nog exclusief servicekosten. Alle woningzoekenden met een maximaal jaarinkomen (per huishouden) van € 40.024 kunnen reageren op deze woningen.

Doelgroep, inkomenseisen en toewijzing

  • Alle woningen zijn levensloopbestendig en daarom zeer geschikt voor ouderen.
  • Voor iedereen geldt de inkomenseis van een maximaal jaarinkomen (per huishouden) van € 40.024.
  • Voorrang voor huurders van Triada van 55+
  • Daarna voorrang voor huishoudens van 55+ maar geen huurder van Triada
  • Toewijzing op basis van inschrijfduur

Jongere woningzoekenden en mensen die geen huurder van Triada zijn, kunnen ook reageren. De laatste 15 appartementen biedt Triada straks zonder de voorrangsregels aan.

Vervolg na 25 oktober

U kunt in die twee weken reageren via de advertenties. De 60 kandidaten die als hoogste eindigen, krijgen daarna bericht en een uitnodiging voor een aanbiedingsgesprek. Omdat het om zoveel woningen gaat, kan het enkele weken duren voor alle kandidaten bericht hebben ontvangen.

De planning is dat de woningen vanaf begin 2022 worden opgeleverd.

Energiezuinig en toegankelijk

Alle woningen zijn bijzonder energiezuinig. Er is een duurzame, gasloze installatie voor verwarming en warm water.

De toegankelijkheid ligt ook op een hoog niveau. Zodat ook mensen met loopbeperkingen er zonder aanpassingen in kunnen wonen. Winkels en zorgvoorzieningen zijn op korte afstand. Ook de mooie oude binnenstad van Hattem is dichtbij. 

De twee appartementengebouwen hebben 3 woonlagen, in hoogte vergelijkbaar met de omliggende bebouwing. Meerdere kleuren baksteen zorgen voor een levendig gevelbeeld. De 10 grondgebonden woningen zijn verdeeld over 2 rijtjes van 4 woningen aan weerszijden van het project.  

Indeling

Alle 60 woningen hebben 2 slaapkamers. De appartementen op de verdieping zijn toegankelijk via een lift of trappenhuis. Alle appartementen hebben een balkon of terras. De eengezinswoningen hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De tweede slaapkamer en een bergruimte bevinden zich op de eerste verdieping. Alle eengezinswoningen hebben een tuin. In het middenterrein en in de nabije omgeving worden parkeerplaatsen aangelegd voor de bewoners.

Herstructurering

Eerder stonden op het terrein tussen de Lippenoordweg, Zandkamp en het Breestuk 68 rijtjeswoningen. 28 ervan zijn in overleg met de huurders succesvol gerenoveerd. De overige 40 woningen zijn gesloopt. Daar komen nu deze 60 nieuwe woningen voor terug.