Post

Triada stuurt brieven via 'Postex'

Postex is het bedrijf dat onze post naar u stuurt. U krijgt uw post met ervoor een extra blad. Bovenaan staat het logo van Triada. Op die bladzijde leest u: "Bijgaand ontvangt u een document van Triada." 

Zo veel mogelijk digitaal

Brieven versturen gaat steeds vaker via e-mail. Ook Triada wil de post zoveel mogelijk digitaal versturen. Zo kunnen we sneller belangrijke informatie met u delen. En het is beter voor het milieu.  U krijgt op iedere brief een persoonlijke code. Daarmee kunt u uw e-mailadres doorgeven waarop u de post voortaan digitaal kunt ontvangen. Ook kunt u daarmee uw post online bekijken en opslaan.

U mag kiezen hoe u uw post wilt ontvangen:

  • toch nog op papier.
  • of via e-mail (digitaal).

Vul hieronder de 9-cijferige persoonlijke code (PTX-code) in die op uw brief staat. 

Als u met deze code inlogt kunt u:

  • uw e-mailadres doorgeven waarop u de post voortaan digitaal kunt ontvangen.
  • uw post online bekijken en opslaan.

Wilt u uw post door de brievenbus blijven krijgen?

Dat kan nog steeds. U krijgt de post van Triada door de brievenbus wanneer u daarvoor hebt gekozen. Ook als u niets kiest, krijgt u de post via de brievenbus.

Niet alle post gaat digitaal

Dit passen we stap voor stap aan. Hierdoor is het mogelijk dat u toch nog post op papier ontvangt. Bijvoorbeeld brieven met een antwoordenvelop en aangetekende post. Ook kunt u nog brieven in de brievenbus ontvangen van partners waarmee wij samenwerken.