Sleutels en sloten

Het is belangrijk dat u uw woning goed kunt afsluiten. Bent u een sleutel kwijt of wilt u sleutels bijmaken? In veel gevallen kunt u dat zelf doen bij de sleutelspecialist. Gaat het om een sleutel met een certificaat? Die bestelt u bij ons. De kosten zijn voor uw eigen rekening. Hebt u problemen met een slot of (afgebroken) sleutel? Doe dan een reparatieverzoek.

Veel gevraagd over Sleutels en sloten

Er ontbreken sleutels van de raamboompjes. Wat kan ik doen?

Algemeen

Raamboompjes hebben allemaal dezelfde sleutel. U hebt dus aan één sleutel genoeg. Als u geen sleutel hebt, stuur dan een e-mail naar kcp@triada.nl.

Kan ik een sleutel krijgen van de technische ruimte in mijn wooncomplex?

Algemeen

Nee, deze ruimte is niet toegankelijk voor huurders.

Ik ben mijn sleutel kwijt en kan mijn woning niet in. Wat kan ik doen?

Algemeen

Hebt u geen reservesleutels meer en kunt u niet in uw woning komen? Dat is erg vervelend. Wij hebben geen reservesleutels van onze woningen. Een van onze monteurs kan komen om de deur van de woning te openen. Tijdens kantooruren zijn de kosten daarvan € 45,-. Buiten kantooruren zijn de kosten € 125,-. De kosten zijn voor uw rekening.

Kan de deur alleen geopend worden door het slot te vervangen? Dan zijn de kosten ook voor u. Het vervangen van een slot kost € 30,-.

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0578 - 67 66 66.

Kan ik extra sleutels bijbestellen?

Algemeen

Extra sleutels kunt u laten maken bij een sleutelspecialist bij u in de buurt. Gaat het om een sleutel van een portiek of gemeenschappelijke ruimte? Dan kan het om een sleutel met een certificaat gaan. U kunt deze dan niet zelf laten bijmaken. Neem daarvoor contact met ons op via telefoonnummer 0578 - 67 66 66. De kosten zijn € 20,- per sleutel.

Mag ik de sloten op mijn deuren aanpassen?

Algemeen

Wanneer u graag nieuwe cilindersloten wilt, dan mag dat. Als u ze zelf plaatst, moet u ook zelf voor het onderhoud zorgen. Bewaar de oude sloten, zodat u die kunt terugplaatsen als u gaat verhuizen.

Hebt u liever dat wij de cilindersloten vervangen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Er zijn wel kosten aan verbonden. 

Mijn tag (druppel) is kapot. Kan ik een nieuwe krijgen?

Algemeen

Als uw tag kapot is, kunt u bij ons gratis een nieuwe bestellen. 
Bestelt u een nieuwe tag omdat u deze verloren bent of omdat u graag een extra tag wilt hebben? Dan betaalt u € 15,- per tag. Stuur voor het bestellen van een tag een e-mail naar kcp@triada.nl.

Wat zijn de kosten voor een afgebroken sleutel in het slot?

Algemeen

Voor een afgebroken sleutel in het slot brengen wij geen kosten in rekening. Dien hiervoor een reparatieverzoek in op onze website.

Wie bel ik als er een storing is aan de schuifdeur of elektrische deurdranger van een gebouw?

Algemeen

Een storing aan de schuifdeur of elektrische deurdranger kunt u melden via de website van Triada. U kunt ons ook bellen. Ons telefoonnummer is 0578 - 67 66 66.

Ik wil een sleutelkluisje ophangen bij de toegangsdeur van mijn woongebouw. Mag dat?

Algemeen

Dit mag alleen als u daarvooor schriftelijk toestemming van ons hebt gekregen. Stuur uw aanvraag per e-mail naar kcp@triada.nl.