Mandelahof

Triada laat in Vaassen 25 woningen bouwen. Het gaat daarbij om 19 levensloopgeschikte eengezinswoningen en 6 appartementen. De nieuwbouw komt tussen de Woestijnweg, Potgieterstraat en Van Riebeeckstraat te liggen.

Een deel van deze woningen krijgt de nieuwe straatnaam Mandelahof. Een mooie en eigentijdse aanvulling aan de bestaande straatnamen in de Transvaalbuurt in Vaassen. Naar verwachting kunnen de eerste huurders in maart 2019 naar hun nieuwe woning in project Mandelahof verhuizen. 

De huisnummers zijn als volgt: Van Riebeeckstraat 85 a t/m g, Mandelahof 1 t/m 12 en 14, Woestijnweg 90, 92, 94 a + b

Woningtypes

De eengezinswoningen kennen twee types: één van drie woonlagen met een slaapkamer op zolder (15 woningen) en één van 2 woonlagen en een plat dak (4 woningen). Beide types eengezinswoningen hebben 3 slaapkamers en een tweede toilet. De appartementen beschikken over twee slaapkamers.

Gasloos

Alle 25 woningen in het nieuwbouwproject zijn gasloos. De eengezinswoningen krijgen een water-waterwarmtepomp waarmee je warmte uit grondwater haalt om de woning en het sanitaire water te verwarmen. 

De appartementen worden verwarmd met een lucht-waterwarmtepomp. Deze zet de buitenlucht op een energiezuinige manier om in warm water voor je sanitair of centrale verwarming.