Assenrade: Bremen, Elbing en Stockholm

Aan de straten Bremen, Elbing en Stockholm werden in 2016 nog eens 14 eengezinswoningen opgeleverd in nieuwbouwwijk Assenrade. Een mooie aanvulling op de eerder gebouwde huurwoningen en met dezelfde karakteristieke uitstraling.

3 blokjes

De nieuwe huurwoningen zijn verdeeld over 3 blokjes van 5, 5 en 4 woningen. Aan de straat Elbing staat een rij van 4 woningen en aan de Bremen en Stockholm elk een rij van 5 woningen. De vormgeving is gelijk aan de woningen die in de vorige fases van Assenrade gebouwd zijn. De bouw startte eind 2015 en de oplevering volgde in de zomer van 2016. Tegelijk met de oplevering van deze 14 huurwoningen werden er vlak naast nog eens 10 huurwoningen opgeleverd.

Nieuwbouwwijk

Assenrade is de nieuwste wijk van Hattem. Het ligt aan de noordkant van de stad, tegen het buitengebied en niet ver van de IJssel. De wijk is ruim opgezet en heeft een mooie architectuur die teruggrijpt op het historische stadshart van Hattem. De straatnamen verwijzen naar Hanzesteden.

In 2012 is met de bouw van de wijk gestart. De wijk kent verschillende soorten woningen: vrijstaand, twee-onder-één-kappers, rijtjeswoningen, etc. In totaal komen er 275 woningen waarvan 87 huurwoningen van Triada. In de eerdere fases zijn al 53 huurwoningen opgeleverd. Kijk voor meer informatie ook op www.woneninassenrade.nl. Hier vindt u ook informatie over de koopwoningen.