Bouw 60 woningen Hattem start na de zomer

Triada start direct na de zomer met de bouw van 50 appartementen en 10 eengezinswoningen op het terrein tussen de Lippenoordweg en de Zandkamp in Hattem. De verhuur start in de eerste helft van 2021. De oplevering van de woningen volgt in het najaar van 2021.

"In de zomer van 2019 ontstonden in het hele land problemen met stikstof en Pfas”, licht adjunct-directeur Wim Klein Langenhorst van Triada toe. “Die hebben ertoe geleid dat de behandeling van de omgevingsvergunning ernstig werd vertraagd. Nadat deze problemen opgelost waren, werden we overvallen door de pandemie Covid-19. Wij zijn in de gelukkige omstandigheid dat we nu op een verantwoorde manier binnen de richtlijnen van de RIVM met de bouw van deze nieuwbouw kunnen starten.”

De kwaliteit van de appartementen en woningen wordt vergelijkbaar met die van het Uilennest in Hattem. Dat is een bij huurders en woningzoekenden zeer geliefd wooncomplex van Triada uit 2015. De 60 nieuwbouwwoningen die Triada nu gaat bouwen zijn nóg energiezuiniger. Ze krijgen een duurzame, gasloze installatie voor verwarming en warm water. Alle 60 woningen hebben 2 slaapkamers en zijn geschikt voor huishoudens van maximaal 3 personen. Triada verhuurt straks alle woningen onder de huurtoeslaggrens. Dat betekent dat ze bereikbaar zijn voor mensen met een bescheiden inkomen.

Meer informatie over dit project vindt u op onze projectpagina

 

Overzicht