Nieuws

Huisvesting statushouders door Triada

Het is voor statushouders niet altijd makkelijk om een nieuw bestaan op te bouwen. Sohrab en zijn familie doen hun best om te (t)huis te creëren. Het is een warm gezin dat er helemaal voor gaat. 

Statushouders Vaassen

Waardevol wonen | Magazine voor huurders van Triada

"We kunnen er druk mee zijn, maar uiteindelijk zijn huizen niets meer dan muren om mensen heen. En om die mensen is het ons te doen, dat komt in dit magazine mooi naar voren" aldus onze directeur-bestuurder Jolanda van Loon.

Benieuwd naar meer verhalen, bijvoorbeeld van huurders? Of op zoek naar tips om vocht en schimmel in huis te voorkomen? Bent u nieuwsgierig naar de dorpsmoestuin in Heerde? Lees hier ons nieuwste magazine!

Ontwerp Zonder Titel (7)

Financiële hulp nodig?

Bent u door omstandigheden in de financiële problemen gekomen? Hebt u (even) financiële hulp nodig om weer verder te kunnen? Er zijn veel organisaties die u kunnen en willen helpen!

1

Vacature Projectregisseur (32/36 uur)

Is vastgoed is jouw passie en ben je een echte teamspeler? Onderhoud je graag contact met projectpartners, je manager en je collega’s bij Triada? Weet jij wie je waarbij moet betrekken om als team het beste resultaat neer te zetten voor onze huurders...
B0016889b

Zonnepanelen Keppelskamp in het spreekwoordelijke zonnetje

Wethouder Koen Castelein en Johan Wastenecker, manager vastgoed Triada, brachten donderdag een bezoek aan een bewoner, de heer Eilander, van de Keppelskamp. Diverse woningen aan de Keppelskamp zijn onlangs uitgerust met zonnepanelen, waardoor de huizen nu trots een energielabel A dragen.

Zonnepanelen Keppelskamp

Alle kinderen doen mee

In Nederland leeft 1 op de 12 kinderen in armoede. Deze kinderen kunnen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn omdat er niet genoeg geld is. Stichting leergeld zet zich in voor deze kinderen met een duidelijke...
Leergeld

Kleding voor iedereen!

Kledingbank de Cirkel verstrekt wekelijks goede, verkregen kleding aan mensen in de gemeente Heerde. Zonder winstoogmerk, met het oog op het helpen van elkaar en met als bijkomend voordeel de recycling van waardevolle grondstoffen! Een initiatief dat...
Decirkel