Nieuws

Vacature medewerker financiën (32 tot 36 uur)

Na jouw diploma-uitreiking heb jij al relevante werkervaring opgedaan en ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière. Je hebt ambitie en het in je om te groeien naar een echte financieel professional. En jij wilt dat de komende jaren binnen een maatschappelijke organisatie waarmaken. Om dat doel na te streven bieden wij jou kansen, opleidingen en vrijheid. 

Microsoftteams Image (5)

Vacature managementassistent (32 tot 36 uur)

Wil jij van betekenis zijn voor onze huurders, woningzoekenden en collega’s? Jouw energie en talenten inzetten voor de ondersteuning van onze maatschappelijke organisatie? En tegelijkertijd helemaal jezelf zijn? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vlaggen 1

Bouw 17 appartementen Klapperdijk van start

Wie het centrum van Wapenveld binnenrijdt, kan het niet missen. Op de hoek van de Klapperdijk en de W.H. van de Pollstraat wordt hard gewerkt. Afgelopen week werden de eerste palen geboord. Ter gelegenheid van dit heugelijke feit draaide directeur-be...
Start Bouw Klapperdijk 1895

Pas op voor oplichters - legionella controle

We ontvingen meldingen dat er in Heerde en omstreken een bedrijf langs de deuren gaat om legionella controles uit te voeren namens Triada. Dit is niet waar! Het zijn oplichters. 

Onze tip als u geen bericht van Triada hebt ontvangen: laat ze niet binnen en neem contact op met de politie.

Ontwerp Zonder Titel (3)

Visitatie Triada

Een keer in de vier jaar onderzoekt een onafhankelijke commissie of Triada haar werk goed doet. Dat wordt de visitatie genoemd. De commissie haalt daarvoor informatie op bij verschillende samenwerkingspartners, huurders, de huurdersraad, de raad van commissarissen en medewerkers. Vandaag, op maandag 4 maart start de visitatie. Dan ontvangen ruim 1.100 huurders en andere partners een uitnodiging om een enquête in te vullen over onze prestaties.

Ontwerp Zonder Titel (2) (1)

Intentieovereenkomst Viattence en Triada getekend

Op 27 februari 2024 tekenden we met Viattence een intentieovereenkomst voor meer samenwerking. We willen gezamenlijk buurten creëren, waar zorg en wonen goed op elkaar zijn afgestemd en mensen elkaar helpen. Dit is een belangrijke eerste stap naar de toekomst, waarbij Triada met zorgorganisaties, welzijnsorganisaties, gemeenten, bewoners en bijvoorbeeld verenigingen afspraken maakt om zo goed mogelijk samen te werken. Met als doel dat ouderen in de dorpen waarin Viattence en Triada actief zijn, een goede kwaliteit van leven in de wijk ervaren.

DSF0884

Huisvesting statushouders door Triada

Het is voor statushouders niet altijd makkelijk een nieuw bestaan op te bouwen. Sohrab en zijn familie doen hun best om een (t)huis te creëren. Een warm gezin dat er helemaal voor gaat, kijk maar mee.... 

Statushouders Vaassen

Waardevol wonen | Magazine voor huurders van Triada

"We kunnen er druk mee zijn, maar uiteindelijk zijn huizen niets meer dan muren om mensen heen. En om die mensen is het ons te doen, dat komt in dit magazine mooi naar voren" aldus onze directeur-bestuurder Jolanda van Loon.

Benieuwd naar meer verhalen, bijvoorbeeld van huurders? Of op zoek naar tips om vocht en schimmel in huis te voorkomen? Bent u nieuwsgierig naar de dorpsmoestuin in Heerde? Lees hier ons nieuwste magazine!

Ontwerp Zonder Titel (7)

Financiële hulp nodig?

Bent u door omstandigheden in de financiële problemen gekomen? Hebt u (even) financiële hulp nodig om weer verder te kunnen? Er zijn veel organisaties die u kunnen en willen helpen!

1